Waitrose Lymington

Waitrose Lymington regeneration scheme

Published by

Posted on 2nd March 2020

We’re delighted with the recent refurbishment and feedback on Waitrose Lymington. The work included removing the existing sales floor suspended ceiling and replacing with a suspended ceiling at around 2400m2 – the largest Lanview has fitted in a Waitrose. All work was completed out of hours, enabling the store to remain fully functional and trade as usual during the day.

Neil Nicklin, Operation Manager for Main Contractor CTS made the following comment,
“The project which included a complicated ceiling scheme was made to look easy by working with Lanview. There were zero snags in the ceiling and it was all completed without the client losing any trading time. A job well done!”

For more images of this completed project visit our projects page.

 

 

 

ADD A COMMENT