Landmark Manchester Chancery Place

Lanview awarded Landmark Manchester Chancery Place project

Published by

Posted on 17th July 2022

Here at Lanview we’re delighted to announce that we have been awarded yet another project with longstanding repeat client, Landmark, this time at their Manchester ‘Chancery Place’ serviced office space.

The project, which has recently commenced, involves Lanview being engaged with refurbishing the existing club space on the building’s 10th floor, as well as the tea points on the 5th and 6th floors. The works entail demolition of the existing installations, reconfiguration of the existing M&E installations and renewed flooring and full redecoration of the club space areas.

Duncan Castle, Lanview Commercial Director, says:

“This project at Manchester Chancery Place with Landmark is yet another opportunity for our team to show their expertise and top quality work to our highly-valued repeat client, and we’re extremely pleased to continue to grow our working relationship with them”

Watch this space for an update once the project has reached completion.

Read more of our news here

ADD A COMMENT