Landmark 4th floor, One Temple Quay

Category

commercial

Share This

Project Description

Landmark 4th floor, One Temple Quay

Our brief by Landmark was to refurbish and fit-out the 4th floor into a flexible private office space at Temple Quay – a modern waterfront complex in the heart of Bristol’s business district.  The project consisted of soft stripping existing finishes, install new glazed and sound-proof partitions, door frames and ironmongery. M&E services included adaptations through the chilled beam ceiling, fire stopping and acoustic insulation. Plus, a purpose made tea point within a breakout area, decorations throughout and finally, hard and soft floor finishes.


 

See what industry professionals and our clients have to say about working with us.

Testimonials

Follow us over on our social channels – Facebook, LinkedIn, Twitter and Instagram.

<< Back to Projects