Landmark – Snow Hill, Birmingham

Category

commercial

Share This

Project Description

We are pleased to share the completion of yet another exciting project for repeat client, Landmark, this time at their Birmingham ‘Snow Hill’ Office Space.

Consistently described as one of the city’s most impressive serviced office locations, Lanview were engaged to refurbish the existing club space and tea points on both the 1st and 2nd floors. Our team demolished the existing installations, thus reconfiguring the existing M&E installations, as well as renewing the flooring of the club space areas and carrying out a full redecoration.

This project has highlighted once again the great relationship Lanview has with Landmark, who choose to come back to us again and again when it comes to their fit out projects.

Photographs c/o Landmark